Interceptor se vračajo na sceno ! ! !

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by F(r)iend, Apr 16, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Interceptor se vračajo na sceno ! ! !

Interceptor

Vse ljubitelje domačega metalskega rjovenja bo najbrž še kako razveselila novica, da sta ikoni slovenske metal scene Marc Pader in Gregor Čulk po dolgih sedmih letih od mrtvih obudila kultni Interceptor ter da se bend pripravlja na vseslovensko Gods Of Metal turnejo. Slovenski graveyard metal direkt v žilo!

Datum koncerta: petek, 27.04.2007 Kraj koncerta: Lukna's Halle, Šešče pri Žalcu, Slovenija
    Cene vstopnic: 5,00 EUR (1.198,20 SIT)

Koncert se začne ob 20.00 uri.

Vir: www.koncerti.net (KLIK!)

2. Stingray

Stingray Super Administrator

V Ljubljani sem imel cimra, ki je v svoji preteklosti igral kitaro za Interceptor. Je bil priden študent računalništva, pa super cimer. Slava mu.

3. CarpeDiem

CarpeDiem New Member

Ha, ha...neki cajta sm se clo jst menu s temi tipi, da bi bass za njih špilu...sma se s čulkom parkart slišala, sam pol sm jst nekak pogruntu da je to mal predalč za mene, da bi se furu...drgač pa svaka jim čast...jih bom mogu enkrat it poslušat!

4. DaMachk

DaMachk Senior Member

Kaj jim bom dau zdle Šešče pri Žalcu :p kr preimenoval so našo vasico :D
    Jz že mam karto in težko pričakujem 27. ^^ upam da bo ql :p

5. BETTY

BETTY New Member

ah joj.....pa oni so zdej čist bad. sploh ni čist ista zasedba. pa čulka ful matrajo glasilke! nevem no! mislim da so oni že minili in da tole ne bo nevem kakšn COME BACK!:lol:

6. DaMachk

DaMachk Senior Member

Men je blo noro ^^ sicer nism največji pristaš take muzke, ampak mi je blo res ql :) ko le ne bi mel s*ukanga gležnja :/

7. DaMachk

DaMachk Senior Member

hahaha, nasledn petek majo koncert v Musicafé-ju v Celju :lol:
    in to ob 14.00 xD
    Ahja... to s ebo splačal it pogledat :D če ne drujga, bojo zaslužl zarad fazančkov k se zbirajo :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page