Izvajalec ter naslov komada

Discussion in 'Iščemo besedilo ali naslov / izvajalca pesmi' started by Th0r, Feb 20, 2010.

1. Th0r

Th0r Junior Member

V mobitelovem snowboard filmčku Ehhh se najde tale komad in preiskal sem google (kamor sem vpisoval dele besedil) pa nisem bil uspešen. Komada nikjer drugje, ne prej, ne kasneje, nisem zasledil, razen v tem filmčku. Zanima me, če je kdo tak mojster, da najde izvajalca in naslov tega komada.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BOrWnB0Z7Jc[/YOUTUBE]

Hvala.

Last edited: Feb 20, 2010
  2. edy

edy Member

Mogoče je komad napisan izključno za ta filmček in boš težko izvedel izvajalca. Podobne probleme sem imel sam ko sem iskal izvajalca komada iz reklame za Jack Daniels.
    L.P.
    Edy

3. Th0r

Th0r Junior Member

Dvomim, da je komad napisan za ta filmček, ker če pogledaš cel filmček vidiš, da se da vse komade najti, tega pa kar ne najdem. Band, ki je to musko naredil vem, da ima v imenu vmes nekje F-word :p

4. prowler

prowler Senior Member

Preberi komentarje. Tam piše, da je to komad Fuck U zasedbe Black Chemicals (čeprav se na YouTube ne najde nič pod tem naslovom).

5. Th0r

Th0r Junior Member

Hvala. Čeprav se pod tem imenom ne najde nič, ne samo na youtubu, ampak tudi na googlu. Zato sem sklepal, da nekaj ni v redu s tem komentarjem, ki je bil na YT.

6. vampire

vampire Dobra vila

Verjetno je premalo znan..

Pozna Trgatev ima tudi komad Nesmrtnost, pa če ga najdeš na netu je edino kakšen youtube filmčk, ki sem ga osebno gor prilimal.. ;)

7. BeDuIn

BeDuIn New Member

Po mojem gre pri Fuck U od Black Chemicals za manjši nateg :) Enivej, če je še kdo zainteresiran za tale komad naj pošlje zs, ga imam v mp3 obliki.

8. finlandia

finlandia New Member

Na YT ga nisem našla, čeprav sem tudi med komentarji videla, da gre za Black chemicals, vendar te skupine nikjer ne najdem, zanjo sem prvič slišala. Tudi moj telefon (Track ID) ne najde zadetka, kar pomeni, da komad ni bil nikoli izdan na cd-ju ali kot single.
    Pevkin glas spominja na glas pevke The ting tings, vendar nič ne najdem.

Ima še kdo drug kakšno idejo???

9. vampire

vampire Dobra vila

Mene pa glas spominja na Hayley Williams vokalistko skupine Paramore

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=RvnkAtWcKYg[/YOUTUBE]

Mogoče je pa to kakšen demo posnetek od njih!:huh:

10. doma95

doma95 Guest

mogoče je joan jet

Share This Page