Sej nočem bit natančna p***a, ma mi gre vseeno na jetra, da se vse kar je dobro pripisuje Bachu. Originalen naslov komada je Kanon v D duru, napisu ga je pa neki švab po imenu Pachelbel. Ni kej, tako v klasični kot v rock verziji za zjokat lepo komad. Pa luštn je za špilat, če si hočeš vse prste polomt.
hvala lepa beastu 666...men gre tut to že pošteno na jetra! Skos bi vsi delal zasluge bachu...PACHABELL je pravi komponist tega komada! Kar se pa tiče tvoje verzije sakic, smo pa vsi nestrpni...dj prlimi
hm...glede mezinčkov in vsega tega....jaz držim trzalico s 3 prsti (palcem kazalcem in sredincem)...drugače pa glede mezinca-ko igram tabature ga imam skoraj vedno iztegnjenega v zraku pa včasih tudi pri igranju akordov kadar hitro igram....drugače pa imam za orientacijo dlan (desno stran dlani na desni roki) naslonjeno na prvo struno čisto rahlo in mi pomaga pri orientaciji...zanima me če še kdo tako igra-z dlanjo na struno
A nisi nič po netu pobrskal? Je veliko dobrih GP transkripcij za ta komad... Nekaj imamo pa tudi mi... JerryC