JUAN GARCIA - HERREROS (CE,26.3.15)

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by guitar_luka, Mar 24, 2015.

1. guitar_luka

guitar_luka New Member

JUAN GARCIA-HERREROS je vrhunski svetovno priznan glasbenik, ki je na mednarodni glasbeni sceni prisoten že več kot 20 let.

Igra bas električno kitaro in so ga na svetovnih glasbenih lestvicah uvrstili med deset najboljših na svetu. S svojim posebnim inštrumentom, s šest strunsko kontrabas kitaro je na koncertih spremljal svetovno znana imena kot so Elton John, Christina Aguilera, Al Jarreau, Greg Osby…

S svojim 3. Albumom »Normas« je celo bil nominiran za najvišjo glasbeno nagrado Grammy v kategoriji za najboljši latino Jazz album (»Best Latin Jazz Album«)!

Več o dogodku:
    Plesni forum Celje

2. guitar_luka

guitar_luka New Member

tip in vsa zasedba so res fenomenalni. tako kvalitetnega koncerta ze dolgo nisem dozivel, ce sem ga sploh. vsak je mojster svojega instrumenta. ne mores verjeti, kaj vse se da odigrati na bas kitari in kaksne zvoke se da zvabiti iz nje. res sem uzival. ce jih kdo hoce videti v zivo, so v naslednjih dneh v avstriji (koncerti).

sploh pa je plesni forum pravi ambient za take zasedbe, saj jih dozivis res intimno. ko da ti igrajo v dnevni sobi. vsake toliko mi zapase kak mega koncert v guzvi, ampak vedno bolj se navdusujem tudi nad malimi koncerti. tukaj dostikrat nastopa tudi vladko stefanovski... probajte ga doziveti iz >>prve<< roke.

3. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

Hvala za obvestilo in povzetke :)
    Morda pa kdaj v bližnji prihodnosti.

Share This Page