Zdravo! Zadnih par ur že iščem to skladbo, in jo ne najdem pa da si bog, zato vas prosim či bi lahko pomagali. Mislim da je od Dan D, isto mirna kot ČAS, ampak govori cel čas : Ljubezen je slepa, Ljubezen je lačna, Ljubezen je... itd. itd. se to ponavlja, samo refren je malo drugačen se mi zdi. Zahvaljujem se vam že vnaprej, tisti keri pa najde naredim kero koli uslugo hoče
hmmm imam vse albume od Dan d in tudi poznam vse njihove komade in si upam kar z veliko gotovostjo trdit, da to niso oni... lahko pa je kakšen b-side...
Če mal na prvo žogo ustrelim... kaj pa če je MEF - lekcije ljubezni: http://www.trzalica.com/index.php/a...ev/slo-mno/211-mef/2501-male-lekcije-ljubezni (original posnetka ni na netu - tisto zraven besedila z akordi je moja interpretacija.) pa pr MEFu je bil zraven še en otroški zborček če se prav spomnimm.
@AliAs se opravičujem, sem mislil da je glas direkt od dan D pevca @NoMAD ne ni to nažalost, preveč vesela je, tak čist mirna je, kot Čas od dan D. To mi je res čudno da nemorem najt, sem pa jo parkrat zasledil po radijih, zato bi jo tako rad najdel
Kolega pravi da bi znali bit Društvo mrtvih pesnikov - Pleši z mano [YOUTUBE]Oqs38288RT8[/YOUTUBE] Je pravi?
Tvoj kolega ma prav,zahvali se mu, pa časti mu pir namesto mene prosim Pa či rabi kdaj kakšno uslugo al pa karkol, naj me kontaktira okej? Š e 1x, HVALA, HVALA! <3