če ma kdo slučajno note al pa vsaj akorde za to pesem ewo še prilagam note Dons ne sekiram se,kaj jutri čaka me Ne obremenjujem se,če rata mi al pa ne, Ker danes je moj dan še lepši kot iz sanj črne misli odpeljala bom nekam daleč stran Čist vseeno mi je,če sm všeč vam al pa ne To kar delam delam zase in za svoje srce (jeeee) Za svoje srce.. U IZI.. JZ SM ČIST U IZI.. U IZI.. DONS SM ČIST U IZI.. Ne bom vam težila to ni moj namen Ne bom se spremenila taka pač sem Živim le za danes še najbolj je tko Vse delam u izi mi paše tako! Ne vem kakšen dan je zuni nism še pogledu vn Dost blo je vsega sranja sej po temu sm znan Več al manj Zato bom dons u izi,ker to sm si reku sej cel let bil sm bizi zdej en dimček bom povleku in ne jebem žive sile,ne jebem ne poštarja ne policajev ne dobre vile ne soseda k se dere naj umaknem avto Pozabu bom debile,ki grenijo mi življenje Za spremembo enkrat bom mislu sam na mene(sebe) Ne jebem nobene situacije jebene Poštarju naročte,da kr odnese kuverte tiste plave, Policajem rečte,da me ni, da lohk dobimo se ob skodelci kave In razložu bom zakaj moje hlače so krvave Sosedu pa povejte,da kluči so u avtu naj kr sam premakne garo šaro staro Ker dons,se niti kvihta ne dotaknem Dons ma tud telesa ne premaknem, Če potres bo se ne umaknem Enga šejka ne spijem in naj svet se podre na vs sranje se poščijem Ker vsaj enkrat ni treba mi razmišlat če ravnal sm prov,vsaj enkrat ni treba se živcirat mi če lohk bom plaču davk,če štimajo računi,če je v avtu dost bencina če mam za deci vina,da grem s kolegi lohk na pir In vsaj enkrat ne sekiram s če zamudu bom al ne,ker dons Boli me za vse in tko to je U IZI.. JZ SM ČIST U IZI..(čist u izi baby) U IZI.. DONS SM ČIST U IZI.. Bolečino in strah (bolečino in strah) Žalost in trpljenje sva zamenjala za u izi življenje U izi..midva sva u izi.. U izi dons sva čist u izi.. Uuuuuuuuuuuuuuu.. Doctor Ill solo...aha.. špilej,špilej doktor.. Kva bova pa midva zdj?.. a greva? Doktor as zaspau al kva k si tko u izi? Špili naprej...čist u izi U IZI...vsi smo tko u izi
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=284485884 a nismo za tole bejbo enkrat šefu na ljubo kao glasovali ... drgač pa akordi bodo, ko bo cajt al pa če bo kdo drug
lušlan komad ja... me prov zanima če tale bejba res tko dobr poje ... kot je tuki slišat. več al manj je progresija D#, Gm, G#, B .... tud v refrenu, edin pol je še en prehod (preskok) ko gre: B Cm G# D# prbližno ... pa zakaj je men to tko neki znano? a je spet ena predelava...
The Commodores; mnogo let nazaj ... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R83A4CU1pus[/youtube] če veš kaj iskati potem je lažje: KLIK celo klavirski akordi so vmes, not ali GPjev pa žal ni. ^_^ zdej mi je jasno zakaj ti je tota pesem ful dobra...
Tole vam bo glede not za ta komad sigurno pomagalo: KLIK! Tole je cover od Faith No More iz leta 92 se mi zdi (tam nekje). In glede na to, da niso prav kaj dosti spreminjali (ravno klavir mislim, da je popolnoma enak) lahko špilate po tem GP-ju