Metallica v Zagrebu

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by Pepc619, May 9, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pepc619

Pepc619 New Member

Kako je zdaj s temi busi, se je kaj zrihtalo da bomo forumaši skupaj?

2. Metontour

Metontour New Member

Ma jaz sem poslal sporo?ilo Tadeju, ki je vodja tega, pa je rekel, da naj mu javim takrat, ko se bo delal sedežni red.

Potem sem pa vse skupaj pozabil in nas verjetno niso dali na isti bus :mad:

3. GuitarLegend

GuitarLegend Member

Jaz sicer nimam pojma na katerem busu bom, bo nas pa 13 kolegov skup na enem. Vsi imamo karte za fan pit in vstopimo gor v MB. Mogo?e se pa le sre?amo :)

4. TotalkA

TotalkA New Member

Mi ostaja ena karta fan-pit, ?e koga zanima, jo prodam. Karta je v formatu e-ticket, torej pdf, jo lahko pošljem preko emaila.

5. TotalkA

TotalkA New Member

Karti sta postali dve! Torej, prodajam dve fan-pit karti!

6. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

Jaz in še ene par kolegov bomo na busu št. 2, gor pridemo v Kranju! ?e se mogo?e s kom sre?amo.. :)

?e ne bodo v Zagrebu karantene uvedli, se re?e :D (epidemija leptospiroze :eek:)

7. zingy

zingy Member

Bus št. 14 :)

8. jago08

jago08 New Member

Jaz sem bus 24, samo bom na busu le po koncertu, torej na poti nazaj domov, ker tja grem z vlakom :D

9. Metontour

Metontour New Member

Tole smo imeli v?eraj. Bilo je pa itak epic!
    Samo žalostno, da 80% gledalcev sam stoji kot lipov bog med koncertom pa slika nonstop. Ti koncerti sploh niso ve? kar so bili.
    Ko je bil Sandman so vsi nekaj peli, ko je bil pa npr. Motorbreath je bilo pa vse tiho.

Jamesov glas je bil men super! Edino lahko bi dali malo bolj naglas vse skupaj.

Creeping Death
    For Whom The Bell Tolls
    Through The Never
    Harvester Of Sorrow
    Fade To Black
    That Was Just Your Life
    The End Of The Line
    The Day That Never Comes
    Sad But True
    Cyanide
    One
    Master Of Puppets
    Blackened
    Nothing Else Matters
    Enter Sandman
    - - - - - - - -
    Helpless
    Motorbreath
    Seek and Destroy

10. zingy

zingy Member

Budimpešta, ne? Ja, Madžari so kar mirni, mi je malo žal, da nisem Budimpešte nabavil, tistih nekaj deset evrov gor ali dol...

11. OLivija

OLivija New Member

A je še kkšna karta??

12. jago08

jago08 New Member

Bilo je NORO! in to dobesedno NORO! Spoznati vse štiri v živo je bilo itak fenomenalno, slikal sem se z vsemi štirimi, dobil hetfieldovo trzalco, z vsemi sem par minut govoril, posebej dolgo z Larsom in Jamesom, vsi so legende, še zdaj ne morem verjet, pri Robertu in Kirku sem najprej zmrznil od šoka, tak da z njima sem malo manj govoril kot z ostalima dvema, ampak smo kar fajn rekli tudi z njima.. Glavno, face so vsi, James si je še posebej vzel cajt za teh 15 ljudi, ki smo bili notri kot fani za Meet and Greet..
    Koncert je bil BOMBA, komade so izbrali dobre, podobne kot Budimpešta, mogo?e celo iste, šov so naredili tak dober da se še zdaj trese Zagreb, skratka, noro je bilo in se že nadejam novih koncertov, ko bo kakšen v bližini, ker se spla?a 1000% iti poslušat in gledat te velikane... noro.

Last edited: May 17, 2010
  13. sobocan

sobocan New Member

Bilo je res super. Edino kar me je motilo je bilo blato in "debili", ki so se porivali sem pa tja, tako da enih par muzik nisem mogel res uživat :mad:

Trzalica pa je padla poleg moje noge pa jo je neka ljubljan?anka vzela pred mano za milisekundo :(

14. Pepc619

Pepc619 New Member

Koncert je bil neverjeten! Samo nevem, kaj je s temi hrvati. Vsi samo stojijo in gledajo, malokdo je sploh znal besedila manj znanih komadov. Nobenega težkega headbanganja iz strani hrvatov, v glavnem stal so in gledal. No ja, na sre?o smo bli tam slovenci, ki smo reševal situacijo \m/ :D

Je pa treba priznat da ga je Lars kar neki sral. Preve? skuša dodajat te fille not, ki pa mu malokrat uspejo. Glede blata ja... hah xD sem imel obute še bele hi-topke na kateri se je precej dobro poznalo. Potem pa sem si samo mislu je*eš

Ko bo še kakšen koncert tukaj blizu defenitivno grem!

Last edited: May 17, 2010
  15. sobocan

sobocan New Member

Ja res je, okoli mene so vsi samo stali in gledali jaz pa sn ko neki ?udak tam zgledal ko sn skakal pa pel :lol:

16. GuitarLegend

GuitarLegend Member

Kaki žur je to bil ej :) Nenormalno!! Vsi smo bli taki, da bi nas malokdo opredelil za ljudi, ampak spla?alo se je ?akat ves ta ?as, v tem dreku in dežju. Ko so za?eli igrat, so ble vse muke popla?ane! :D

jago08 - ti sre?než ti! :D

17. PERO25

PERO25 Member

Mah v Budimpešti je bilo isto, folk je samo gledal pa poslušal, ni bilo prave žurke, razen v naši družbi :p

18. jago08

jago08 New Member

Hehe GuitarLegend, res sem sre?než, pa tudi ?e samo koncert videl, bi se mi zmešalo, ker so majstri totalni in je blo zakon :D.

19. GuitarLegend

GuitarLegend Member

A maš tud kako pal?ko od Larsa? Ker jaz sem sestri obljubil, da ji jo prinesem, pa mi ni ratalo :)

20. jago08

jago08 New Member

Ne, meni tudi ni ratalo hehe, jih je ful odspredaj vrgo... :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page