Muse Zagreb 9.10.2007

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by AliAs, Oct 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Haha :D

Včeraj je v Zagrebu nastopil trenutno najboljši live band. No zame so najboljši že nekaj let, ne pa samo v zadnjem času, ko jih spoznava že malo več ljudi.

Kljub temu, da precej dobro poznam njihove nastope in običajen repertoar pesmi (ki sem ga uganil dobrih 90%) sem z njihove strani vseeno dobil še živo potrdilo, da ga v živo totalno sekajo - zame zagotovo eden najboljših koncertov, kar sem jih kdaj videl (ok, poleg Rammsteinov v Tivoliju pred par leti :) )

Da boste dobili malo občutka, vam dam še izbor najboljših fotk, ki mi jih je uspelo posnet - smo bili skoro čisto spredaj :)

Mattove kitare

Člani

Izživljanje na odru:

Meterski baloni (del enega imam doma :) )

Matt posing

Finiš koncerta

Na zadnji sliki se pripravlja, da kitaro z glavo zapiči v marshalov feršt, česar nisem uspel ujet

Koncert tudi ni bil razprodan, kot so nekateri na našem forumu pred nekaj dnevi širili te informacije in pod to pretvezo preprodajali karte.. dvorana ni bila nabito polna - ampak smo se spredaj vseen tako gužvali, da se nisi mogel nikamor premaknit :D
    V glavnem jaz sem čist notr padu... še zdajle kar ne morem verjet da sem jih videl v živo...
    V glavnem... zadnjič jih nisem videl :)

2. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Huddo, ene fotke so prou poštene!!!

Sm tut jest mislu it na ta konzert, sam ni zdele kej viška dnarja blo ;)

3. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

Fino AliAs, Fino!

4. faxe

faxe Senior Member

Nj uganm bobnar je biu u ugromni vesolski ladji al neki podobnga hehe. Drgač je biu pa baje Matthew Bellamy (pevc in kitarist) izbran za enga najbolših, č ne clo za najbolšega kitarista 21. stoletja. Aja pa baje je čis usekan na vesolce, sj to se vid č poslušaš mal muzko al pa kšn koncert vidš:lol:.

5. AliAs

Uf Matt je daleč od najboljšega kitarista... vsekakor je dober, ni pa med najboljšimi.
    Je boljši pianist (igra od 6. leta) in še boljši pevec (doseže lahko zelooooo visoke tone - in tega je sposoben brez kakšnih vaj za glasilke in dihanje)

Lahko si pogledate še tale video iz leta 1999, kjer izvedejo pesem Showbiz - film poglejte do konca ;) ... v vednost > za njimi je reka :) če ne drugega, je zabavno za vidit...
    aja, pa na tem posnetku so stari okoli 20 let.

6. faxe

faxe Senior Member

Ne mislm d ni biu izbran za najbol kitarista vseh časov ampak je blo po obdobjih razdeljen, tko, d je kokr en bolših kitaristov zdejšenga stoletja se prav od 2000 naprej, loh pa, d se tud motm. Sj ubistvu, če pogledaš je njegova kitara res neki posebnga pa ne tok po tehniki ampak uporaba efektov pa te reči.

7. AliAs

Hehe imaš prav - sem preveril na Wikipedii (beri poglavje o dosežkih)

Ampak to je tak ne... najprej en cel odtsavvek govori v katerih revijah je bil izbran za najbolj seksi kitarista, pol pa ena revija reče da je najbol zaznamoval 21 stoletje... to je malo tak...

Sem videl veliko boljše kitariste - Je pa Matt zagotovo moja največja influenca.

Skozi medije ne dobiš realnega pogleda na svet.

8. faxe

faxe Senior Member

Jah itak toj je pač okus posameznika v tem primeru avtorja tega članka al kokrkol, tko d je to zlo relativno. Je pa tud res, d ma čis en svoj stil tko k ga je mel naprimer tud čimi tko, d je sigurn en bolših, kar se tega tiče, je pa to spet moj osebn mnenje.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page