A mogoče kdo gleda to odajo. Jaz jo učasih( če ne igram kitare) pa se mi zdi kar dobra. Pa me zanima kakšna se zdi pa vam?^_^ Drgač je pa ta odaja ob petkih ob 20.30.
Me je pa zanimalo, če kdo res gleda to oddajo. :2: Gre za čisto kopijo RAKETE POD KOZOLCEM! Pa še tista je bla bedna. Oddaja je namenjena predvsem stari publiki in je primerna njim. Samo vzdušje je "umetno". Ljudje ne dajejo vtisa življena, ploskajo pa na znak. Me prav zanima zakaj so uvrstil tako oddajo na program (ki je praktično nihče ne gleda od mladih), kljub temu da smo šli na referendum za bolšga. TKO DA JO LOHK ZARAD MENE UKINEJO! P.S: saj voditeljca je lepš k pa na keri kol oddaji
Ne morem reči da je podobna odaji raketa pod kozolcem ker nimamo poptv ja in zato te odaje nikoli nisem gledal.
glej. ce te moti ta oddaja pac naredi kot jaz in se spravi u sobo spilat kitaro. sam kaj so ti naredili stari ljudje da bi jim zdaj ukinjali oddaje. ena redkih stvari ki jih imajo se veselje gledat. sam drgac pa tudi meni ni prevec usec ker je use prevec igrano, in ze videno.