Nightwish - Ljubljana

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by F(r)iend, Mar 3, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

4.3., torej jutri, bodo v Ljubljani v hali Tivoli žgali finski gothic metalci Nightwish!!!

Koncert se ne prične ob 20.00h kot je bilo sprva rečeno, ampak ob 21.30h. Vrata v dvorano pa se odprejo ob 20.00h. (Uro so prestavili zaradi hokejske tekme)

Gre kdo???

2. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

ojoj, hrčki in papagaji zbor !

3. prowler

prowler Senior Member

Nope! Mi niso všeč!

4. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

Friend, kje pa si to zvedu? A si 100%? :)

5. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Jap res je to... jaz bi šel, če bi še imeli Tarjo... s to novo pevko pa zvenijo kot en pop rock bend.

6. F(r)iend

Če je TEMULE verjet....

Ah kje... ^_^ :)

7. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

Kako poročilo z dogodka mogoče?

8. F(r)iend

Meni je bil koncert fenomenalen!!!
    Z novo pevko resda zvenijo malce drugače, ampak še zdaleč ne slabo (kot nekateri ljubitelji Tarje šimfajo). Anette (nova pevka) ima zelo dober vokal, samo ne premore pa opernega vokala, zato vse skup zveni drugače.
    Meni je edino komad Wishmaster (hrčk ;) ) zvenel malo slabše.

Kar se tiče samega performenca: Energija na odru je bila zelo dobra in pozitivna. Zdaj ko imajo še pevko bolj veseljaške narave, so v celoti bolj "cheerful" band :p: ...nevem no, jest sm si jih predstavljal bol resne in zategnjene, pa so prav face vsi po vrsti.
    Ozvočenje je bilo dokaj dobro, lahko bi blo tut boljše no, ampak sploh ni blo slabo (po koncertu mi ni nič piskalo po ušesih... to je osnovni pokazatelj ;) )
    Lightshow je bil vrhunski, imeli so tudi nekaj pirotehnike in ognja, tako da je bil tudi show odličen.

Ker sem sam fotkal samo z mobitelom pa dodajam link do 24 ur, kjer si tudi lahko ogledate kratke posnetke.

9. F(r)iend

Malo z zamudo, pa vseeno... objavljam moje fotke iz konceta.
    Slikano z mobitelom, zato je kvaliteta temu primerna!!!

Predskupina - Pain

Nightwish-i

Poslavljanje...

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page