Note za klavir, klaviature ali synthesizer

Discussion in 'Klavirski kotiček' started by martinika, Aug 9, 2010.

1. martinika

martinika New Member

:klav::note:Ĺ˝ivjo a mi lahko kdo poĹĄlje note za klavir oz. sintisajzer ali klaviature, ker sem ĹĄe čista začetnica. Najbolj vesela bi bila, če bi mi lahko poslali note za narodno zabavno glasbo, drugače pa mi nebi bilo nič narobe če bi mi kdo poslal note za kakĹĄno drugo zvrst glasbe, kajti ĹĄe nimam nobenih not.
    Prosim vas, da mi poĹĄljete note na moj e-mail: tinaaapecaar@gmail.com

Ĺ˝e v naprej se vam prisrčno zahvaljujem za poslane note.

2. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Na tem forumu in v tej sobi je zbranih nekaj objav, ki Ĺže vsebujejo povezave na določene strani s tem kar iĹĄčeĹĄ. Note za klavir se sicer večinoma dobe na plačljivih straneh, a mislim da smo v par letih odkrili tudi nekaj zastonjskih... Torej, prebrskaj to sobo!

3. martinika

martinika New Member

hvala za pomoč

4. martinika

martinika New Member

prosim če ĹĄe mi gdo kaj poĹĄlje

5. kitaromat

kitaromat New Member

pianolicious
    pravkar naĹĄel spletno stran z notami za klavir, iĹĄčete po izvajalcu. Nekatere so odlične oz. so note s katerimi igrate vse melodije inĹĄtrumentov (razen bobnov) + vokal določene pesmi, druge malo manj (npr. samo vokal + kitara), tretje pa so bolj akordi za spremljavo določenih skladb.

EDIT: link kamor te peljejo note, so različni. Kje jih lahko downloadaĹĄ brezkakrĹĄnihkoli pogojev, kje moraĹĄ biti registriran na facebook-u, kje jih lahko samo tiskaĹĄ. Odvisno pač.

Last edited: Feb 24, 2011

Share This Page