:klav::note:Ĺ˝ivjo a mi lahko kdo poĹĄlje note za klavir oz. sintisajzer ali klaviature, ker sem ĹĄe čista začetnica. Najbolj vesela bi bila, če bi mi lahko poslali note za narodno zabavno glasbo, drugače pa mi nebi bilo nič narobe če bi mi kdo poslal note za kakĹĄno drugo zvrst glasbe, kajti ĹĄe nimam nobenih not. Prosim vas, da mi poĹĄljete note na moj e-mail: tinaaapecaar@gmail.com Ĺ˝e v naprej se vam prisrčno zahvaljujem za poslane note.
Na tem forumu in v tej sobi je zbranih nekaj objav, ki Ĺže vsebujejo povezave na določene strani s tem kar iĹĄčeĹĄ. Note za klavir se sicer večinoma dobe na plačljivih straneh, a mislim da smo v par letih odkrili tudi nekaj zastonjskih... Torej, prebrskaj to sobo!
pianolicious pravkar naĹĄel spletno stran z notami za klavir, iĹĄčete po izvajalcu. Nekatere so odlične oz. so note s katerimi igrate vse melodije inĹĄtrumentov (razen bobnov) + vokal določene pesmi, druge malo manj (npr. samo vokal + kitara), tretje pa so bolj akordi za spremljavo določenih skladb. EDIT: link kamor te peljejo note, so različni. Kje jih lahko downloadaĹĄ brezkakrĹĄnihkoli pogojev, kje moraĹĄ biti registriran na facebook-u, kje jih lahko samo tiskaĹĄ. Odvisno pač.