Je kdo gledal tole novo oddajo na TV3? Mal me je sicer voditelj živciru s pretiranjem spakovanjem in kričanjem, ampak točno tako nekako si predstavljam zabaven glasbeni kviz... Pa všeč mi je blo k se mlada "lomilci ženskih src" nista glih proslavila.. Kumer takorekoč ni znal nobenga besedila na pamet... kr neki na "la la la" je pel, pa ga je k sreči Nuša Derenda z dreka vlekla... Rok Kosmač je bil pa čisti dizaster, fušu je 100 na uro, pol je pa še 6pack čakur fehtu za točke :lol::lol::lol: Presenetla me je Manca Špik, sem mislu da je kr ena leva... Pa ni! poje vse kr ji rečeš, brez enga falenga tona... pa če že hvalim... v prvi oddaji je bla tud Katja Koren odlična. No - mal glejte v petkih zvečer na TV3, pa najbrž en kup ponovitev čez teden... BTW una dva klavirja sta pa k kaka vesoljska bojna ladja...
Manca bi pri meni zvečer tudi zadela vse tone :whistle3: Drugače pa bomo gledali ponovitev, če praviš, da je ql!
Ponovitve so ob nedeljah ob 19.00. Bom naslednji teden gledal, da vidim kaj je to za ena oddaja. Na podlagi tvojega opisa mora bit kar zanimivo.
Danes sta pa Jadranka in Boštjan razturala ... Boštjan je sploh čist not padu... pa dobr sta voditelja "hecala" Loony Toones
Ah, kaj češ bit punker pa ne poznaš niti začetkov punka ... (Paty Smith) Zablujeno... Spet so jih babe ven vlekle ...
ja men je tud dobra oddaja,edin voditelj mi gre ful na živce,k kr neki poskakuje tm pa misl de je smešn...drgač je pa fajn k lahk vidiš če te pevci pa pevke znajo tud kej druzga dobr odpet...men je blo takrt najbolš k sta bla jadranka juras pa boštjan od nude pa sta se tok dobr ujela pa dobr sta oba pela,pa vidla sm kok katja koren res dobr poje
Končno ena dobra oddaja. Pomoje najboljša na TV3. Voditelj res nekaj mah ain krili (sploh v prvih oddajah je) ampka kaj češ šov more bit. vsaj ni dolgočasen. se p alepo izkaže kdo obvlada
Na tole sem dons naletu: KLIK k bojo naši pevci takole štalo znal nardit. bojo pa najbrž tud boljš termin najdl na TV3.