PR je kriva za tole ker je na FB objavila YT pesmico [YOUTUBE]9_bbN2lxQBE[/YOUTUBE] Besedila nisem nikjer našel, zato sem ga sam spisal. ... in prosim za kak dodatni par ušes, ker par besed je zame povsem nerazumljivih in sem jih označil z rdečo Akordi sledijo ...
Joj, lepa pesem Me veseli,če sem "kriva" tudi kdaj za kako dobro zadevo, hehe Predno bom jaz utegnila se k temu spravit, bo kar trajalo, danes sigurno ne. Bom pa, obljubim. Samo res še ne vem, kdaj. Hvala ti! Cenim Lp, T.
Zdaj sem dan, zdaj sem sonce Zdaj mrak zdaj sem nič in vse to naenkrat se uniči in vse (prav vse) tukaj nekje. Smrt ti v živlenju vsem enaka ??? Tole pa tudi meni še ne pade v uho. "Smrt" definitivno ni. ("skozi" mogoče) Pomagal sem si s tem:
dolpoteg >>> Enakonočje iz Zdaj mlad zdaj sem mit sem naredil Zdaj mrak zdaj sem nič vsaj tile pevci na YouTube tako pojejo.... [YOUTUBE]oFXU_b_sDTI[/YOUTUBE]
Tisto rdeče: Kot sem razumela : Sva si v življenju v vsem enaka... Torej, cela pesem...: Zdaj sem dan, zdaj sem sonce Zdaj mrak zdaj sem nič in vse to naenkrat se uniči in vse (prav vse) tukaj nekje. Sva si v življenju v vsem enaka? enakonočje Sem pomlad sem klic jeseni Kaj sem še - ne vem. Ko znova bo prišlo enakonočje še ti presanjaj kar nam ponuja čas in morda takrat le razumel boš enakonočje to sem zdaj jaz.