Tole je Mefovo besedilo, ampak nikakor ne morem dojet čez kaj se sonce priplazi! [YOUTUBE]ErMDpo2JnmA[/YOUTUBE] ker imam akorde že spisane, jih lahko še kdo preveri [TAB]Primavera - Odprem oči ====================== G C G C G C Odprem oči pred mano dan G Dm7 budi ljudi, zarja v svod C D# G C mi da luči .......... da najdem pot ..... G C Odpem oči pred mano svet G Dm7 zemlja voda ogenj zrak C D# G C G bo tu svoboda ...... bom njen junak ...... Hm Em7 Bom znal čez hribe Hm Em7 bom zmogel v doline Hm C se bom ustrašil vihre z morja A F D bom videl pot ... nocoj je pred menoj A F Tako se vprašam vsak nov dan A F ko sonce se čez ??? priplazi A Hm in tudi če je zaman C#m G E so vsega krivi ti o b r a z i ..... A F Ljudi ki niso pozabili A F ljudi ki niso govorili A Hm da nič ni več od nič postalo C#m G E da sonce bi sijalo zaman .... In ne se čudit ne se bat ne se skrivat ne molčat ne pokleknit ne zbežat zdaj je treba vstat Ne se umikat ne mižat ne pozabljat ne lagat ne se strinjat ne pristat zdaj je treba, zdaj je treba vstat Tako se vprašam vsak nov dan ... [/TAB]
zarja v svod = zarjo v svod nocoj je pred menoj = obzorje pred menoj Rdeče je že mondxxi popravil. Akorde pa bom jutri pogledala, da ne bom vseh sosedov zbudila. Tako prva kost za glodat: refren, kjer imaš zdaj A, bi lahko bilo Am in Am7?
Hvala za korekture - vse držijo! Sem pa "rob" tud sam iskal oziroma sklepal da mora bit rob, ampak neustavljivo sem tam slišal "vou" in to trikrat isto, vsakič ko se refren ponavlja...
Prosim. Saj to je tisto, ko enkrat nekaj slišiš, je težko brez pomoči pridet do drugačnega zaključka.