Prowler

Discussion in 'Ekshibicionisti' started by prowler, Mar 10, 2007.

1. prowler

prowler Senior Member

Enkrat prej sem sicer posnel Loše vino, ampak to je boljši začetek snemanja!
    Izvozil sem bobne in bas v WAVE in potem posnel kitare in vokal.
    Pesem je v originalu od Iron Maiden in sicer s prvega albuma.

Prowler - Remember Tomorrow

[MP3]https://soundcloud.com/trcalica-6-com/prowler-remember-tomorrow[/MP3]

Last edited: Aug 21, 2008
  2. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Žgeš dobr in tud glasilk nisi šparou... Naj več povedo tisti ki jim tale srednjeveška mučilna naprava bolj sede v uho.
    so vse kitare tvoje? :24:

Last edited: Apr 18, 2007
  3. M4r3

M4r3 New Member

Muzika se mi full dopade, petje glih niti ne. Reci The daru naj ti to zapoje :yahoo:

4. prowler

prowler Senior Member

Vi pa res šparate z besedami, kako naj se potem človek popravi, če ne ve, kaj narobe dela!?!?!
    Ja, napisu sem že, da sem kitare vse jaz posnel!
    The Dar pa ni primeren za ta stil! Mimogrede js nisem nobon pevec, pač sem zapel zraven, da ni zgolj kitara in da je komad bolj v celoti!

Last edited by a moderator: Apr 18, 2007
  5. odem81

odem81 Member

Jah jst tud nemorm kej dost komenterat, k neposlušam tako zvrst. Lahk pa rečm da si kitare lepo odigral. ;)

6. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Tole je ta drug komad, ki sem ga v celoti poslušal od Iron Maiden, Ta prvi je bil pa tale od F(r)ienda... ne vem, mogoče sem še kdaj po radiu kje ujel kej od njih, sam pojma nimam...

Pa naj komentiram enako kot sem pri f(r)iendu kjer je bla pol debata o pevcu (Dieckens ???)
    ker ne poznam originala mi vokal čist v redu špila... mogoče so/ste tisti ki ste fani mal obremenjeni z vokalnimi zmožnostmi legende, ki jo poznate (jaz pač ne)
    Tko ko da če ne bi nikoli slišal Bohemian Rhapsody v izvedbi Frediya Mercuriya ...

Men se sliš zlo dobr, po mojem si en tak perfekcionist in si tole tud kr neki časa sestavljal... jaz napak ne zaznam...

se vidimo...

Last edited: Apr 18, 2007
  7. prowler

prowler Senior Member

Prva dva albuma j pri Iron Maiden odpel Paul Di Anno, Dickinson je prišel šele s tretjim!
    To sem vsaj 14 dni delal popravljal, ponovno snemal.....

8. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Jaz tut ne poznam komada, ker ne poslu?am Maidnov.

Mi je pa všeč tvoja priredba - še posebej tisti deli, kjer igraš solažo... extra hiter solo :D
    Upam, da bom tut jaz kdaj to znal.... :slap:

Za petje pa tud maš posluh - v posnetku vse kar si posnel, v glavnem 'paše skupaj'... ni nič da bi kaj zmotilo...

Profi!! ;)

9. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Huddo, res!!! :24: :1a:
    Kitare odlično odigrane! Lahko samo pohvalim! :worthy1:
    Tut jest stremim k temu, da bi kdej obvaldou tok hitre solaže ;)
    Vokal pa vredu, mislm, sploh ne slabo... nekej extra pa spet ne. Na enih delih ful dobro, spet v drugih povprečno. Recimo tiste high screame ti je kr dobr ratal iztisnt :64:

Me pa zaniam kako si snemal kitare. Preko feršta (in če ja, kterga), preko predojačevlca, multiefekta...???
    Ta distortion zvok je res hud. Tak močn, taprav! Si mel najbrž na neck-humbucker šaltano???
    Program je bil pa najbrž Audition, ne?

10. faxe

faxe Senior Member

:24: :24: :24:
    Za tole si se mogu pa res potrudt, ker je res odličn posnetk. To maš zihr kšn dobr efekt, da si tako lepo distorzijo vn spravu?

Glede vokala si pa men tud čis kul zapel sam pač res ne morš tko zapet kukr Dieckens (on je pač ekstrem). Tole je men res en bolših posnetkov.

BRAVO čestitam. :worthy1:

11. prowler

prowler Senior Member

Torej, kitare sem snemal preko Zoom-a G2.1u 8multiefekta torej).
    Za magnete nism niti gledal, na keteremu je bilo nastavljeno!
    Snjemal sem pa normalno v Auditionu.

12. mondxxi

mondxxi Super Moderator Staff Member

prowler, jaz bom kratek:
    Zrel si za snemanje in pisanje lastnih komadov! Iron Maiden niso bli nikol v mojem repertoarju poslušanja, zato ne bi delal primerjave.
    Si pa perfekcionist, kar je pomembno za delo v domačem "studiu".

lpmondxxi

13. NUFAN

NUFAN Forum Administrator Staff Member

Super odigrano! Najbolj pa se mi dopade tisto hitro soliranje. Probi posnet še kakšno bolj živahno s kakšnim lepim solo vložkom :p . Ta se mi zdi preveč zamorjena.

14. prowler

prowler Senior Member

Uradno napovedujem, da bo naslednja skladba veliko bolj živahna in veliko bolj neznana kot ta! šlo bo namreč za moj komad! Ne vem sicer, kdaj se bom lotil snemanja, predvidevam, da kmalu!

15. 313

313 Super Moderator

Genialno odigrano in posneto! Kot je že mondxxi povedal, zrel si za avtorske izdelke, nenazadnje si to dokazal že z dokazovanjem znanja v Guitar Pro. Da pa nisi odličen samo v teoriji, pač pa tudi v praksi, si dokazal s tem posnetkom.

Na tvojem mestu bi se lotil avtorskega izdelka.

16. DaMachk

DaMachk Senior Member

Luštno, luštno :) (samo zdi se mi škoda, ker večinoma prisegate na malo počasnejše komade :p )

Ampak nimam kaj za rečt... všečno!

17. For

For Active Member

Tale je pa res malo bosa :slap: The dar ima res kvaliteto in zelo je dober pri nizkem petju, ampak da bi tole zapel .... :slap:

Res bi morali poslušati original, pa bi vam takoj bilo jasno da je to Prowler odlično naredil.
    še to da bobne in bas napišešv GP moraš res biti mojster. Vse kitare ki je posnel, odlično zvenijo. Skoraj v nulo je zadel! Lahko da rečem da je vokal zelo, zelo primeren za ta stil glasbe! Boljšega še nisem slišal tukaj! :p
    V glavnem ....odlično!!! :worthy1: :worthy1:

Svaka ?ast! :24:

18. the dar

the dar Senior Member

Sm šel še jst tvoje mal gledat. Tole je že višja matematka zame.
    Tisto tam si se ti zadr-u? Kur.ba dobr tje ratal. Osebno tud ne poznam tega komada,tako,da kaj drugega tud ne morm komentirat razen to,da bi kje drugje pasal kak drug glas,glede dretja pa svaka čast:)

19. prowler

prowler Senior Member

Hehe, hvala. to sem sicer kasneje še snemal, ampak nisem naložil nove datoteke. No, sicer pa samo nisem ne vem kak vokalist. Premalo pojem in tudi igram zadnje čase zelo malo.

20. prowler

prowler Senior Member

Prowler - Remember Tomorrow (popravljeno)
    [MP3]https://soundcloud.com/trcalica-6-com/prowler-prowler-remember[/MP3]

Tu je popravljena verzija mojega prvega posnetka, ki sem jo posnel par tednov kasneje. Popravil sem predvsem drugi del pesmi, za solažami. Če se da komu komentirati, kar dajte!

Share This Page