Rhcp, 28.06.2007 Udine

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by AliAs, Feb 27, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Koncert: STADIO FRIULI, UDINE četrtek, 28.06.2007

Jaz karte že imam :64:

Kupil sem jih na Koncerti.net (ker organizirajo prevoz z avtobusi!)

KLIK

Prijavit sem mora več kot 20 ljudi, drugače ne bo nič iz tega, pravjo...
    ampak če smo pa realisti, se pa tisti, ki bi radi šli na koncert čimprej podvizajte z nakupom, dokler še ni razprodan.

Pa da naredim mal reklame :D

2. Salecan

Salecan Senior Member

Jaz tudi grem, karte sem pa imel ko so prišle v prodajo :D

Pomoje bo zelo zanimivo^_^

______
    Kako sem lako tako temo sfalil?!?:huh:

3. AliAs

Today is THE day!!!!!!!

4. Hrastopow

Hrastopow Member

jz nemorm it ker ni cajta :( bi pa ful šel!

upam da bo na netu kak posnetek koncerta da zloadam..tk ko takrat ko je bla siddharta..pa da si ga pogledam..

sam 21 avtobusov pa na vsakmu 50-70 folka xD je pa noro ^^

5. AliAs

Bilo je NORO!!!!!!!!!!!!!!!

Če koga zanima setlista...
    Začeli so s Can't stop, potem smo slišali (vrstni red ni pravi) Parallel universe, Get on top, Emit remmus, Dani california, Snow, 21st century, Hump de bump, So much I, C'mon girl, By the way, Under the bridge, She is only 18, pa še nekaj starejših komadov, katerih ne poznam naslova in tudi nekaterih še starejših, ki jih nisem še nikoli slišal :D verjetno sem pa še kakšnega pozabil napisati....

Je pa tale setlista precej drugačna, kot bi človek pričakoval - mankajo vsi največji hiti: Californication, Scar tissue, Other side, Give it away in Tell me baby - ni mi jasno zakaj niso teh pesmi uvrstili v seznam :huh: vsaj kakšne od njih...
    Smo bili pa zato deležni kar nekaj improvizacije, po kateri Redhoti slovijo.
    Koncert je trajal uro in pol.

Pretežno smo slišali torej komade iz zadnjega albuma Stadium arcadium in pa malo njihove zgodovine.
    Zanimiva infa je še ta, da je v nekaterih pesmih iz zadnjega albuma (tudi v dveh, treh starejših komadih) Johnu Fruscianteju pomagal še pomožni kitarist, ki je igral samo dodatke, in po možnosti tudi ritem...

Za zaključek lahko rečem, da je bil koncert super, le da sem pogrešal tiste hite... če ne drugega sem jih videl v živo... aja, John se je po dolgem času spet postrigel (se zgodi na vsakih nekaj let pri njem ::D )

6. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

Saj veš, kaj pogrešam :p:

7. Salecan

Salecan Senior Member

Torej AliAs je napisal predvsem dobre strani koncerta...

Motilo me pa je da so bli iz parterja (na katerem je bilo okoli 60.000ljudi) le trije meter široki izhodi...

Všeč mi je bilo tudi ko so 3je igrali bobne naenkrat (Chad, Flea, in še tisti pomožni kitarist...)... In Flea je zaigral neko pesem na trobneto....

Lahko bi še malo podalšali program... In uvrstili na setlisto še par tistih legendarnih komadov....

Pogrešal sem pa tudi stik s publiko...

Drugače je bilo pa noro!!!^_^ :)

No če kerga zanimajo posntki:

Posnetek kjer so trije igrali bobne:
    KLIK!

In odlomek pesemi Can't stop:
    KLIK!

PS: AliAs približno ob kolkih ste prišli z avtobusom v ljubljano?

Last edited: Jun 29, 2007
  8. charlie

charlie Guest

Ni mi jasno, kje si ti slišu She's Only 18?? Tisti starejši komadi so bli pa Sir Psycho Sexy, Me & My Friends, I Could Have Lied...

9. AliAs

Jop to je bil bridge pesmi Hump de bump

Na stadionu smo bili že okoli 18h
    Zelo kmalu.................... malo se je vleklo do 22h

Bili sta dve predskupini
    En reper (totalni bulshit, razen plesalke so bile za gledat :D), nato pa še Wu Tang clan, al kaj so že... v glavnem dolgo smo čakali na RHCP :D

Tale seznam sem pisal zdajle, tako da sem pogledal vsak album, ki ga imam doma in prepisoval ven pesmi, ki so jih zašpilali - lahko da se pač narobe spomnim... lahko da so zaigrali kakšen drugi komad namesto tega...
    Hvala za še te starejše komade!

Last edited: Jun 29, 2007
  10. Salecan

Salecan Senior Member

V ljubljano ste prišli ob 22???

Mislil sem iz koncerta ko ste se vračali ob kolih ste prišli v ljubljano...

11. AliAs

aja lol :D, slabo berem, ker se očitno nisem naspal :D

v lj smo bili okoli pol pete zjutraj

12. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Hello!

Ja, vidm da je bla setlista precej podobna tisti lani v jeseni v Milanu, ko sm bil!

Pa John je bil že takrat postrižen;)

13. AliAs

A pol so že v Milanu brez hitov špilali?

So se zgleda sami naveličal že tisočkrat preigranih komadov... :D

14. jan295

jan295 Junior Member

js sm biu tut tm... pa mi je blo tut hudo... razn predskupin pa tega da tistih največjih hitov niso igral.. najbl sm pogrešu otherside:(

15. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Jaz osebno sm najbolj pogrešu Around the World!!!
    To je tko, malo relativno, ... največji hiti, kukr za koga... tut men osebno je najboljši album Californication in sm pogrešu komade s tega albuma,... še vedno pa spadajo med največje hite "By the Way", "Under the Bridge", "Higher Ground", ki so jih takrat špilal... pač zmer pogrešaš kkšn komad, to je logično, pa tut RHCP so kar naprej v Italiji in ne morejo skos isto špilat :p

Majo pač malo drugačno taktiko, ker recimo pri Maidnih ni koncerta brez "The Trooper, The Number of the Beast, Hallowed Be Thy Name... in ostalih hitov...
    RHCP pa zgleda bolj spreminjajo repertoarje, kar je za nekoga, ki je prvič na njihovem koncertu mogoče slabše, za nekoga ki je "redni fan" pa bolje! ;)

16. Salecan

Salecan Senior Member

17. AliAs

18. posnjak

posnjak New Member

Zivjo!

Prjatu je biu tud na tem koncertu in mu je bla Maybe tud zlo vsec (to je pravi naslov). Povedov mi je, da jo v orginalu izvajajo The Chantels.

Tukej je se njihova izvedba, tukej boljsi posnetek Johna (Live at Slane Castle DVD) pa se Janiska za dobro mero ;)

19. AliAs

Hehe, sem ga pa trofu :D I'm feelin' lucky :D

Hvala za info Posnjak! ;)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page