Remix hvala ti za pomoč, vendar če se ne motim je prvi ritem za skladbo Od višine se zvrti in ne za skladbo Š e je čas.Če lahko bi prosil če lahko ritem za slednjo!! Hvala
Uf, uf, uf... zabrkal. Maš prav ja. Od višine se zvrti je seveda... Ravno včeraj sem jo delal na učni uri z mojim učencem... pa mi je kar preveč sedla
Takole lahko igraš: Prvi del kitice poskusi takole: [TAB]1 – - - 2 - - - 3 - - – 4 - - - 1 D D D D D D DGDGDGDGD C C Em7 Em7 F F F XG XC Lesk v očeh ... Potem tam od E dura naprej igraj enostavno tako kot 1 in drugi takt. Refren pa takole: 1 – - - 2 - - - 3 - - – 4 - - - 1 D D DGD D DGD D DGD D DGD C C xDm7 Dm7 F F xG G xC Š e je čas... X UDAREC PO PRAZNIH STRUNAH (NAJBOLJE DA ZGORNJO DEBELO IN SPODNJO TANKO E IZPUSTIŠ – BRENKAŠ SAMO PO SREDNJIH Š TIRIH). [/TAB] Je pa komad kar zahteven z veliko nenavadnimi akordi in tudi ritmično spremenljiv. Ampak za začetek bo tole več kot dovolj.
LP . Vlado Kreslin-Nekega jutra, ko se zdani !!!Prosil bi če mi lahko kdo pomaga z ritmom pesmi !!! HVALA http://www.youtube.com/watch?v=a5NqmoyoYuo&feature=related