Rock Nevihta [moj komad spisan v gpro]

Discussion in 'Ekshibicionisti' started by danzo, Jan 15, 2008.

1. danzo

danzo New Member

Živijo

Upam da sem zadel taprav forum.

Tole je moj komad, imenovan "rock storm" (rock nevihta po naše), zaenkrat je samo koncept, upam pa da bo enkrat v prihodnosti primerno odigran in sproduciran. Komad je neke vrste rock balada, napisan pa je v GPro 5, posnet z RSE in efekti (ne pričakovat ravno kvalitetnega zvoka). No rad bi slišal kakšno kritiko/mnenje/karkoli.

Komad pa dobite tu: KLIK
    (če koga zanima tab ga lahko dobi TUKAJ, je pa v gp5 formatu)

Hvala za odgovore :)

2. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Začetek mi mal potegne na Bjelo dugme (G Bregovič) ne me vprašat na kerga ...

Če je to tvoj prvi resnejši poskus, pol je kr dobr...
    Manjka še kak instrument (recimo vokal) za popestritev scene... pa mislim da si posamezne teme malo predolgo vlekel ....

vse v vsemu je OK
    sam ni pa spet nekej da bi vrtel na svoji playlisti :)

3. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Ja men je prav všeč. Ampak bi mi bil še veliko bolj, če bi ga odigral ti namesto GPja :D vsaj kitaro, backrtack pa iz GP.

Melodika je res vrhunska!! Pa mislim, da je smisel tele pesmi ravno v tem, da je instrumentalna.

Pa prvič slišim posnetek iz GP z RSE - prvih par tonov pri kitari sploh nisem dojel, da je to midi, hehe :D Pa tudi bobni in bas kitara slišim, da zvenita precej bolj naravno... tole si bom jaz moral omislit za svoje backtracke... :spiteful:

Kje si pa črpal navdih za to?

BTW: GP tablaturo lahko naložiš tudi v Trzaličin Dolpoteg - imamo oddelek za to ;) TUKAJ samo dodam mapo z imenom danzo ;) ... če želiš...

Tudi mp3 bi lahko naložil na naš strežnik - na začetni strani levo spodaj najdeš link Dodaj mp3 > če hočeš uploadaj, pa ti jaz potem popravim linke v prvem postu. (na dolgi rok smo bolj zanesljivi od voljinih strežnikov)

Last edited: Jan 15, 2008
  4. For

For Active Member

Najbrž misliš na tega ...Ne gledaj me tako i ne ljubi me više

Saj imaš prav ...res je podobno ...:huh:

danzo, drugač je tole v redu ....sam res preveč vleče na tole. Sicer pri tebi malo poenostavljeno, a vseeno .....^_^ :mellow:

5. danzo

danzo New Member

Hej,

@ NoMAD
    Hvala, toni se pa preveč vlečejo zato ker je v komadu distortion kitara, v originalu je bila clean pa so bili krajši ... samo distortion pa poudari določene pomembne tone.

@ AliAs
    Hvala tudi tebi. :) Bom vsekakor 1x v prihodnosti posnel s kitaro problem je samo da sta v komadu 2 tona ki gresta višje od zmogljivosti moje kitare haha. Ampak to se da poštudirati. :) Ja komad je v osnovi inštrumentalen, ni pa rečeno da ne bom vrgel notri kakšno besedilo, če se spomnim primernega. Navdih sem črpal iz samega sebe pa vseh rock komadov naokoli. Aja pa probal sem dati komad na server pa nisem vedel v katero kategorijo paše pa sem kar voljo uporabil ...

@ For
    Ej 1000x sem poslušal ta komad pa šele zdej vidim da je res podoben. No ja vsaj začetek. Hmmm :) Hvala :)

Last edited: Jan 16, 2008
  6. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Izbereš mapo Ekshibicionisti.

Ti ustvarim mapo v Dolpotegu za GP ?

Presnetih samo 22 prečk!!!!! :D

7. danzo

danzo New Member

Mislim da ne bo potrebno (zaenkrat). :)

8. TomB

TomB New Member

Kako pa si to naredil, da napišeš tabalaturo v GP pol pa ti to program zaigra?

9. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

10. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

Meni je super! Malenkost me je zmotilo samo to, da igraš okoli 20. polja po 4. struni.. Mogoče bi bilo lažje malo višje po vratu:)

11. prowler

prowler Senior Member

Tako kot je NoMAD rekel, se teme preveč vlečejo. Priporočam za naprej, da se raje vračaš večkrat na isto temo (nekako kot bi si sledile kitice, refreni, predrefreni, itd.), namesto da jo enkrat drgneš do onemoglosti.
    Drugače dam 5-ko za pogum in voljo. Kar pridno naprej ustvarjaj. Verjetno še kaj bo iz tebe. :)

Share This Page