Snow (hey Oh)

Discussion in 'Ekshibicionisti' started by odem81, Mar 13, 2007.

1. odem81

odem81 Member

Končno mi jo je uspelo posnet...John-u res kapo dol kako lahko tako brez napak igra to pesem na vseh koncertih :worthy1: ...jst sm mislu da mi bo roka odpala. Na začetku sm dal njegovo kitaro na mute, tako da se mal bolj sliš zvok moje fenderce :p

Snow
    [MP3]https://soundcloud.com/trzalica-4-com/odem81-snow[/MP3]

Last edited by a moderator: Apr 23, 2007
  2. M4r3

M4r3 New Member

Tale Fenderca se super sliši, katero poseduješ če smem vprašat? Pa super špilanje tudi. :24:

3. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Zakoooon!!!! :24: :1a:

Res, recimo v primerjavi z unimi Blinki k si zadnič poslal... veliko veliko boljše!!! :64:
    Najbrž si tut mal bolj treniru ta komad in bil bolj natančen pri snemanju, ker si res dobro zašpilu. Sm tut sam že probavu neki špilat ta komad in tisti main-riff je res hitr... težko ga je natančno igrat (sploh dalj časa). Tko, da morm rečt, da ti je res dobr ratal. (sam ene parkrat se sliš mal površnosti, ampak to ej zanemarljivo)

še eno vprašanje: Po kerih tablaturah si se tole nauču? Ker na netu sm najdu svašta enih verzij. Sej tisti main-riff je povsod prou, sam tisto ostalo (akordi itd. ko ej pol) je zelo različno napisano... Tko kot si ti špilou se sliši ql, tko da se priporočam za link do tabsov ;)

4. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

superca, tega verjetno res ni lahko zaigrati... Bravo bravo!

p.s:ko bom velik bom tudi jaz tako dober kot ti

hehe sayonara

5. For

For Active Member

Odlično! :24: Mojster si res! :worthy1:

6. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

:clapping:

7. ryms

ryms New Member

tho words: good heh

8. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Taprav profesionalc!!!!

Tale komad pa ni kar tako - je pa res treba imet nekaj kilometrine v prstih!!!

:64:

9. Salecan

Salecan Senior Member

10. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

A se bote spet smejal, če prašam kdo to izvaja... mam občutek da Odem81 zanalašč ne napiše. :angry:
    Bom začel jest s kerimi starimi komadi težit, pa bote vidl hudiča...

:D
    Red Hot Chili Peppers so to ;)
    Sem dodal ime v opisu teme...
    Alias

Last edited: Apr 23, 2007
  11. bizy46

bizy46 Member

Zelo dobro odšpilano :24:

Tud sam se učim ta komad, sicer ga znam zašpilat, ampak le s pol manjšo hitrostjo :slap:

12. odem81

odem81 Member

jaja NoMAD, to te prou zanalašč hecam :p

Kitara je ta.

F(r)iend glede tablatur je pa tako k si reku, na netu jih je polnu sam jst sm jih sam skinu iz pesmi razen glavnega rifa. Bom napisal enkrat.

13. the dar

the dar Senior Member

Kuuuuuuuuul! :24: :24: :24: :24: :24:

14. SaXsIm

SaXsIm Saksofonist

Majster. Kolk si star, igraš v kakšnem bendu?

15. odem81

odem81 Member

Eno skupino sm že dal čez, trenutno pa ni cajta za to ;) Mogoče čez kako leto. Drgač sm pa 20 :p

16. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Odem, saj si se glavni riff učil pa tejle tabulaturi, ne?

Code:
    e|---------------------|---------------------|---------------------|---------------------|
    B|---------------------|---------------------|---------------------|---------------------|
    G|-----4---4h-6h-4---4-|-----4---4h-6h-4---4-|---------------------|-----6---6h-8h-6---6-|
    D|---6---6---------6---|---6---6---------6---|-----4---4h-6h-4---4-|---8---8---------8---|
    A|-6-------------------|-7-------------------|---6---6---------6---|-9-------------------|
    E|---------------------|---------------------|-7-------------------|---------------------|

e|---------------------|---------------------|---------------------|---------------------|
    B|---------------------|---------------------|---------------------|---------------------|
    G|-----4---4h-6h-4---4-|-----4---4h-6h-4---4-|---------------------|---------------------|
    D|---6---6---------6---|---6---6---------6---|-----4---4h-6h-4---4-|-----4---4h-6h-4---4-|
    A|-6-------------------|-7-------------------|---6---6---------6---|---4---4---------6---|
    E|---------------------|---------------------|-7-------------------|-6-------------------|
    Da jaz to počasi začnem vadit in čez tri leta svoj posnetek dam gor :D
    Pa za tiste ostale tablature se tut priporočam :D

17. knif

knif Guest

Hud komad če me prašate. Vse pohvale da si tole odšpilal tako kot se spodobi, meni ne gre (bo nekoč) ;), imam pa bas natuhtan tako da imam tud veselje igrat zraven

18. odem81

odem81 Member

Jp AliAs, točno te...igram pa sam s tremi prsti brez mezinca, sm vidu da velik ljudi uporablja mezinec namesto sredinca, sam jst sm se navadu brez njega in mi je lažje ;)

19. prowler

prowler Senior Member

Ah, sej ni važno, js prebiram načeloma samo s palcem in kazalcem, ostale uporabljam, samo ko so kakšna sozvočja. Dobro odigrano! Rhcp ti pa res ležijo! :D

20. riki

riki Junior Member

Kot je "frend" reku...u primerjavi z blinki je to... :worthy1: Kar tako naprej. Se splača posnet raje večkrat in da rata potem uredu kot pa neki na hitro! ;)

Share This Page