Srečanje v Ponikvah?

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by For, Apr 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. For

For Active Member

Srečanje v Ponikvah?

Kaj je zdaj? :)

A ni nobeden zainteresiran za v soboto???

Za tiste ki ne vejo .....v teli temi je bilo govora o tem da bi tudi mi z trzalice prišli pogledat...

Glede na to da noben ne utegne organizirati piknik, bi to bila idealna priložnost da vsaj spijemo kakšnega?

Jaz bi prav šel ...če je še kdo za to? Samem mi se ne da ....

Glede na to da gre za koncert garažnih bendov in da smo tukaj na trzalici večinoma takšni (amaterji) bi bil ta dan zelo primeren za srečanje....bomo malo povečali obisk... pa če se prav spomnim je nekdo napisal da imamo nekakšne popuste ....:D

Lahko še kakšnega poberem spotoma .....placa je za tri....(sem z Jesenic)

Kaj mislite? Glede časa ....saj vem ....jaz sem tudi že en mesec na šihtu ......vseeno bi mogoče lahko rezervirali soboto ...ali pa našli zamenjavo ...:)
    ...gremo? :)

2. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Me veseli, For, da si tako zagret :)

3. KASTOR

KASTOR New Member

Kaj pa če bi se kar na prvo stran dalo....kot....Nadomestek piknika za trzalico.com?
    Ker meni se zdi da jih večina niti ne pogleda kaj se dogaja po teh temah....in verjetno bi se še kdo našel ki bi šel...pa sploh ne ve za to debato!

4. For

For Active Member

Hmm .....:rolleyes:B) hmmmm...nekam čudno je to .....noben se ne javlja?!?!

A ste vsi skregani z mano??? :confused:

Daj vsaj nekaj napišite, dajte kakšen znak ....da vsaj vem na čem sem?

...kriv sem, priznam! :)

Saj vem da zadnje čase nisem ravno priden tukaj ...se opravičujem. Še za spanje mi časa primanjkuje ....prosim za razumevanje! :)

...ma .....jaz bom šel sam, če vam je prav, al' pa ne :D :p:

Ponikve, prihajam! :)

Na prvo stran bi res lahko dali. reklama gor al' pa dol.

Glede na to da je F(r)iend eden od organizatorjev in da ga poznamo, bi bilo lepo če bi nekaj podobnega naredili. Kaj praviš LiMuBai?

5. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Sry, jest ne grem... če to name leti ... ne morem pač !

...
    kr pase reklame tiče, pa neki napište, bomo že stlačl na naslovnico. Mate kak logo, kak plakat, kako slikico za zraven ?

6. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

Sva se z Prijateljem to že pogovarjala ampak ni bil za to zaradi prostorske stiske.
    V vednost vam.

P.S.
    Če pride kdo po mene...pridem i ja :)

7. prowler

prowler Senior Member

Ti šment, sploh nisem sledil tisti temi. Mislim, da sem v soboto in nedeljo prost (čeprav pri nas prihaja do sprememb zadnjo minuto). For, a se zmeniva tako, da pridem js do ljubljane in grem s tabo naprej?

P.S.: A moram kaj prinesti?

Last edited: Apr 20, 2008
  8. KASTOR

KASTOR New Member

Bistveno je da prineseš s seboj obilo dobre volje....in da če ne drugače, bende nagradiš z aplavzom:D

Potem...se pravi...na spisku gosti iz trzalice.com ste LiMuBai, For, powder??

P.S.
    Okvirno...do četrtka bi pobirali prijave, zaradi preglednosti vseh opravil....potem se morava z Prijateljem in ostalimi lotit priprav...

9. F(r)iend

Ni blema, ker te ki so do zdej potencialni itak vse poznam ;)
    Pa ni powder, ampak je prowler, KASTOR!!!
    Pa močno dvomim, da bo šu kdo LiMuBai-a iskat :D

@LiMuBai: just for the record... naša bivša pevka bo tut pršla ;)

10. prowler

prowler Senior Member

KASTOR! You have made a very powderful enemy! :D

11. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

a prow(l)d powder :)

12. For

For Active Member

NoMAD, ma... ne sekiraj se. Če mi daš številko od tvoje, jo bom jaz že prepričal da te spusti.... :D Saj te bom jaz merkal....meni bo verjela ......:p: he he :D ....no ja, šala ....da ne boš kaj narobe razumel.
    Škoda da ne moreš. :)

LiMuBai, ti pa res nisi "usput" :eek: Čist na drugem koncu Slovenije si, žal...
    Lahko bi pa Stngraya prepričal da te pobere....njemu bi bilo malo bližje kot meni... :) ....pa še Salečana vzameta sabo ....:D Še dva iz tega konca bosta pa že našla ....da ne bo avto prazen. :p:

Prowler, itak da te poberem v Ljubljani, samo se potrudi da boš prost .....da te ne bodo spet zvlekli na šiht. Reci da si pač zmenjen in da ne moreš ....nekaj si izmisli. Ne morejo se kar tako danes spomnit da moraš jutri delat. Ne smeš jim tega dovoliti...nimajo pravice! :)
    ČE moraš kaj prinest? Hmmm.....ne vem ....mogoče Yamahico ..za vsak slučaj, pa mogoče kakšen sendvič, da ne boš lačen ...pa kakšno pivo za na pot ....he he

Jaz bi pa šel čim prej ....mogoče bi že okrog enih-dveh startal z Jesenic...rad bi videl še tonske probe..to mi je ful zanimivo.

Če je še kdo iz tega gorenjskega konca ....naj se javi! Še dva prosta mesta so pri meni (če si NoMAD ne premisli :p::D)

KASTOR, če rabite kamermana ....povej. Lahko bi vzel kamero....najbrž boste dokumentirali tak dogodek? Če nič drugega, pa vsaj iz mešalke v PC, pa kakšen program za snemat...da se sliši razkoš! :D

Last edited: Apr 20, 2008
  13. prowler

prowler Senior Member

Dobra ideja For! TO bo še zanimivo!

14. F(r)iend

For, kr vzami kamero ja, mi bomo tut snemal seveda... in to mal bolj konkretno kot lani!!!!
    Zdej bomo vse posnel!
    Iz mešalke v komp pa ne bomo snemal, ker ne bo šlo vse preko mešalke - preko mešalke bo samo vokal in bobni, ker je prostor majhen kitar ne bomo dajal na centralno ozvočenje.

@LiMuBai: Vprašej Ace kulturo (brian-a), k grejo iz Zreč, če te poberejo ;)

15. the dar

the dar Senior Member

Hm!.......

16. For

For Active Member

Kaj "hm"? A greš z mano?

Očitno bom šel sam, ker prowler mora delat :cool: ....

17. prowler

prowler Senior Member

Odpovedujem svojo prisotnost! Tako v soboto kot v nedeljo moram delati! Lepo se imejte!

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page