The Rolling Stones v Beogradu

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by 313, Apr 1, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 313

313 Super Moderator

14. julija 2007 ob 20:00 bo na beograjskem Hipodromu nastopila kultna angleška zasedba The Rolling Stones. To je priložnost, ki jo ne gre kar tako zamuditi, saj obstaja velika verjetnost, da bo to zadnji koncert Rolling Stonesov, ki ga bomo lahko videli v naši bližini (čeprav se isto govori že vsaj 20 let, pa nas vedno znova presenetijo).

Vstopnice se da že nabaviti na portalu www.koncerti.net, kjer prodajajo enodnevni in štiridnevni aranžma. Cena prvega, ki vključuje vstopnico za koncert, prevoz iz več krajev v Sloveniji ter vodenje, je 106,99 € za stojišča pred odrom, oziroma 88,99 € za stojišča zadaj, medtem ko za drugi, štiridnevni aranžma, ki vključuje vstopnico za koncert za stojišča pred odrom, prevoz, dve nočitvi z zajtrkom v hotelu *** ter vodenje, znaša cena 159,99 €.

Sam sem se nekako že odločil za štiridnevni paket in bom šel 90%. Upam, da se mi pridruži še kdo izmed članov Trzalice.com :rolleyes:.

Sicer pa so na istem portalu na voljo tudi enodnevni aranžmaji za mesti Budimpešta ter Brno.

Verjetno pa bo v kratkem vstopnice možno nabaviti tudi na Eventim.si ter Vstopnice.com, pa tudi še kje drugje.

Torej, na koga lahko računam?

Last edited: Apr 1, 2007
  2. M4r3

M4r3 New Member

Name ne, čeprav sem pa zasledil informacijo, da v Zagreb niso hoteli prit čeprav so jim ponujali 2x več kot za v Beograd, saka jim čast.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page