Učenje pesmi po posluhu hey, če mate težave pri učenju zelo hitrega solota, ali dela pesmi kjer ni razločno kako je zaigrano vam priporočam da si z neta poberete programček SLOWGOLD. je povsem zastonj. glasbo lahko upočasni tudi do 1%, pri tem pa za razliko od drugih ne zamenja tona! ostali programi ko upočasnijo zvok tudi znižajo ton le te. odličen je tudi za učenje komadov ki so uglašeni pol tona nižje ali en ton, saj ti program omogoča da višaš in nižaš ton ( uglasitev ) tudi za +- 2 oct. tako vam za spremljavo gunsov ali drugih nižje uglašenih skupin ne bo več potrebno vsakič znova nižati uglasitev za pol tona. z programom izberete pesem, jo convertirate v wma file ( convertor je v programu ) in dvignete uglasitev na željen ton. tako lahko imate kitaro uglašeno v E-ju in spremljate vso musko. upam da bo komu prišel prav!!! LP.....
ja...... sej ga dobiš če mal po neti poiščeš. jst ga mam že enkp cajta tko da za kak link bi mogu mal pojskt....
link evo tukaj lahko snamete program brezplačno. http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Misc__Sound_Tools/SlowGold.html
Ali ni Transcribe! nekaj podobnega? Celo več funkcij ima. Trenutno ne najdem teme, vem pa da je bila.
Seveda je Transcribe! zakon, ampak ni zastonj. Prednost Slowgold-a je, da je zastonj (ravno zato sem uprašal)
upam da ste pogruntali kako serial code dubit...... mene je kot antitalenta za računalnik kar encajt matrala hehehehehe aja, kadar boste convertirali komade pazte da ne boste brisali originalov..... convertirejte v drugo mapo, ne v tisto kjer se pesem že nahaja
V vednost ! pri nas ne podpiramo piratskih štosov... Razni napotki za krekerje, spiski kod, torenti itd. gredo takoj v toaleto / delet !!! Ampak tu je bilo govora o zastonj (Freeware) programu... sam bojim se da tale zadeva ni to, ampak je Shareware, kar ponavad pomen da se po določenem času zaklene ... in potem je treba plunt mal keša ... ali pa se morebiti se motim ? naj povedo tisti, ki so jo probal ...
nenene.... jaz sm mislu sam tisti ključ k j tud pr vsaki najbol enostavni igrci k ga na začetku inštalacije upišeš. te ne sprašuje po nobeni registraciji. ( vsaj mene ni ) program pa deluje stalno. vsaj jaz ga imam že skoraj 4 leta gor pa mi deluje popolnoma brez kakeršnih koli težav. pa brez kakeršnih dodatnih sporočil o plačilu in podobno!
http://www.worldwidewoodshed.com/ tukaj lepo piše da je DEMO ... pa tudi na onem linku, ki se je prvi tu znajdu : http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Misc__Sound_Tools/SlowGold.html piše shareware.... te pa zbegajo vse googleadd reklame in napisi FREEDOWNLOADS itd .... itd ... itd klasika, nč novega pod soncem ampak najbrž je tud kaka takale zadeva za dobit ki je dejansko free ...
jah pol se pa opravičujem ane... sm sam hotu dat en nasvet kako se lažje učit komade....... pol pomen da mam tud jst demo.... ki pa za to kar potrebujem deluje vse.... upočasni glasbo, ter viša in niža ton...... sorry še enkrat
Sam a ti 1% sploh kaj koristi? ne uporabljam teh programov, tak da ne vem, kako delujejo. Ampak po matematični logiki, če je komad npr. dolg 200sec, ga potem podaljša kvečjemu za 2sec. To pa se mi ne zdi taka bistvena razlika, da bi blo sploh potrebno upočasnjevat.
Ta 1% ne pomeni da je nova hitrost za 1% manjša od prejšnje, ampak da znaša 1% prejšnje (to pomeni 100x upočasni!!!) Kar je seveda neuporabno, uporabno je zmanjšanje hitrosti na 40-70% prvotne, včasih mogoče tudi 20-30,.. pri manj kot 20% pa je že preveč vse popačeno in se izgubiš v komadu. Zmanjšanje hitrosti je še kako uporabno pri transkribiranju, se mi je že dostkrat zgodilo, da kakšnega tona sploh nisem slišal, dokler nisem upočasnil (recimo razni trilčki ipd)!
heh, sej nism reku da morš upočasnit na 1 procent ..... le omenu sem da se da, upočasnevanje je pa res dobro za kake solote ko igrajo precej nerazločno skint....